Προκήρυξη 2 θέσεων εργασίας στο 424 Γ.Σ.Νοσοκομείου Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης

//Προκήρυξη 2 θέσεων εργασίας στο 424 Γ.Σ.Νοσοκομείου Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη 2 θέσεων εργασίας στο 424 Γ.Σ.Νοσοκομείου Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης

Το ΣΕΑΕ γνωστοποιεί προς κάθε ενδιαφερόμενο ΠΕ Ακτινοφυσικό Ιατρικής την προκήρυξη 4Κ/2014 του ΑΣΕΠ, στην οποία εμπεριέχονται δύο (2) θέσεις πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ΠΕ Ακτινοφυσικών Ιατρικής για την στελέχωση του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ενημερώνουμε άπαντες ενδιαφερόμενους ότι η ανωτέρω προκήρυξη του ΑΣΕΠ είναι αποτέλεσμα τριετούς προσπάθειας του ΣΕΑΕ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Αμύνης και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ε.Ε.Α.Ε. Το ΣΕΑΕ κατήγγειλε τόσο το 2012 ( υπ.αρ. 6/2012 & 8/2012), όσο και το 2014 (υπ.αρ. 29/2014) συνολικά τρεις επαναλαμβανόμενες διακηρύξεις πρόχειρων μειοδοτικών διαγωνισμών προμηθειών στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο ως ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και φωτογραφικές, για την φαινομενική κάλυψη μιας θέσης εργασίας ΠΕ Ακτινοφυσικού. Διαβάστε την προκήρυξη εδώ.


Το ΣΕΑΕ, επίσης, καταγγέλλει και καταδικάζει τις όποιες αντιδεοντολογικές μεθοδεύσεις έγιναν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και υπαλλήλους του Νοσοκομείου, στα όρια της παράβασης καθήκοντος, για την παράνομη και φωτογραφική κάλυψη της μίας εκ των δύο απαιτούμενων θέσεων εργασίας, που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της προκήρυξης του εν λόγω διαγωνισμού ΑΣΕΠ για περισσότερα από 2 έτη.


Με αίσθημα δικαίωσης παρατηρούμε τους αγώνες μας να καρποφορούν με μοναδικό σκοπό την κατάργηση των παράνομων και ανήθικων αυτών διαγωνισμών και την αντικατάστασή τους από νόμιμες, αξιοκρατικές και αντικειμενικές διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ.


Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε δυναμικά περισσότερο από ποτέ τον αγώνα μας για την περιθωριοποίηση και απομόνωση των καταγγελλόμενων πρακτικών και των συμμετεχόντων σε αυτές.


Στον αγώνα μας υπάρχει θέση για όλους τους ΠΕ Ακτινοφυσικούς Ιατρικής και εργασία-απασχόληση για όλους.

2014-11-03T17:40:45+00:00 November 3rd, 2014|Εργασία|0 Comments

Leave A Comment